Surdej

Surdej

Hvis du er typen som altid giver op når der skal laves surdej, så skal du kigge her. Følg de 7 skridt i denne opskrift, og du er sikker på at få en lækker og levende surdej som kan holde i lang tid.

Amerikanske Pandekager

Amerikanske pandekager

En helt central del af en lækker weekend brunch er super luftige amerikanske pandekager. De smager lækkert med ahornsirup og friske frugter. Denne opskrift er super nem, ingen forberedelse, det er blot at blande ingredienserne sammen og stege på panden.

Kanelsnegle

Kanelsnegle

De bedste hjemmelavede kanelsnegle – til dato. Jeg bliver altid skuffet når jeg får hjemmelavede kanelsnegle, de er næsten altid tørre og de er aldrig rigtig snaskede som når man køber dem hos bageren. I min craving efter kanelsnegle begyndte jeg at søge, nettet bugner af opskrifter, men gud hvor ser alle billederne kedelige ud. …

Surdejsbrød

Surdejsbrød

Intet slår nybagt surdejsbrød. Den knasende sprøde karamelliserede skorpe, det luftige brød og det helt fantastiske smag, som næsten ikke kan beskrives. Desværre er surdejsbrød ikke noget man lige flækker sammen, det tager tid og tålmodighed, men det er hele indsatsen værd. Denne opskrift er til 2 grydebrød, skal man kun have ét, ja, så …

Arabisk fladbørd

Arabisk fladbrød

Arabisk fladbrød – En nem og lækker opskrift Arabisk fladbrød er en lækker og alsidig type brød, der har en lang historie og tradition i Mellemøsten og Nordafrika. Dette brød er en essentiel del af den arabiske madkultur og er en populær spise både i hjemmet og på restauranter. Det unikke ved arabisk fladbrød er …

Tarallo, italiensk snack

Italiensk Tarallo

Italiensk Tarallo er en lille, ringformet snack fra det sydlige Italien, som er helt uimpdståelig. Den kan være fyldt med forskellige ingredienser såsom oliven, chili og fennikel, der giver en rig og varieret smag. Traditionelt set blev Tarallo brugt som en rejse-snack, men i dag er den en populær snack og en vigtig del af …

Protein chokolade muffin

Disse muffins indeholder ingen mel og det er ikke til at smage at der i stedet er sorte bønner i. De sorte bønner, giver mørke, lette og luftige muffins – der bliver til ca. 15 stk. og de er fryseegnede.