Surdejs baguette

Baguette
Serveringer: 1 Portion Sværhedsgrad:Medium

Ingredienser

0/4 Ingredienser

Fremgangsmåde

0/1 Steps
  • 1) Bland alle ingredienser sammen til en klistret masse (ikke ælte) 2) lad det hvile (autolyse) en time tildækket. 3) ælt dejen til en blank dej. 10-15 min. Gerne i maskine. 4) lad dejen hæve 2-4 timer. ca 50% i størrelse. 5) vend på meldrysset bord. 6) del i to 7) form baguettes. Lav et rektangel og fold dejen ind over sig selv nogle gange. Rul til det har bredden til din bradepande. 8. Hæv 1 time tildækket. 9) bag ved ca 250 grader I 25-30 min. Med damp. luk dampen ud efter ca 10 min.

Tags

#Hvedemel  #Surdej  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *