Yields:
1 Serving
Difficulty: Medium
De bedste hjemmelavede kanelsnegle – til dato.
Jeg bliver altid skuffet når jeg får hjemmelavede kanelsnegle, de er næsten altid tørre og de er aldrig rigtig snaskede som når man køber dem hos bageren.
I min craving efter kanelsnegle begyndte jeg at søge, nettet bugner af opskrifter, men gud hvor ser alle billederne kedelige ud. Med inspiration fra hist og her satte jeg mig derfor til at forsøge, om ikke det var muligt at bage kanelsnegle som faktisk var lækre og snaskede og hvor fyldet blev i sneglen. Døm selv om det lykkedes.
Den oprindelige opskrift er uden kagecreme, men kagecremen giver bare lige et ekstra niveau.
Ingredients
-
Dej
- Remonce
- Kagecreme (kan undlades)
Instructions
-
Dej
-
- Rør alle ingredienserne sammen til en ensartet masse. Gerne på røremaskine eller med håndmixer. Kagecreme kan undlades
- Rør maizenaen ud i en lille smule af mælken så du får en jævning, som skal bruges til tykning af cremen. Hæld de øvrige ingredienser i en gryde og varm op til det koger. Tilsæt jævningen lidt efter lidt. Når det har kogt 1-2 min stilles cremen på køl.
-
-
-