Blomkålscurry med kylling, mandler og æble

blomkålscurry
Yields: 4 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 20 Mins Cook Time: 20 Mins Total Time: 40 Mins

En nem ret med masser af smag

Ingredients

0/16 Ingredients
  • Topping

Instructions

0/5 Instructions
  • Pil og hak løg og hvidløg. Rens blomkål og skær i små buketter. Skær kyllingefilletterne i tern.
  • Steg løg, hvidløg, karry, koriander og chili i olien i en gryde i 2 min. Tilsæt kylling og steg 2-3 min. Tilsæt blomkål og lad det stege med 1 min
  • Krydr med salt og peber, hæld bouillon og kokosmælk over og lad retten småkoge under låg i ca. 10 min. Rør jævnligt
  • Tilsæt edamame bønner og lad simre ca. 5 min. Smag til med sukker, citron, salt og peber.
  • Topping
  • Rens og snit forårsløg fint. Hak mandler og rist dem på en tør pande. Skær æblerne i små tern. Bland ingredienserne og drys over den færdige ret. Kan serveres med kogte ris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *