Yields:
4 Servings
Difficulty: Easy
Prep Time: 20 Mins
Cook Time:
20 Mins
Total Time:
40 Mins
En nem ret med masser af smag
Ingredients
- Topping
Instructions
- Pil og hak løg og hvidløg. Rens blomkål og skær i små buketter. Skær kyllingefilletterne i tern.
- Steg løg, hvidløg, karry, koriander og chili i olien i en gryde i 2 min. Tilsæt kylling og steg 2-3 min. Tilsæt blomkål og lad det stege med 1 min
- Krydr med salt og peber, hæld bouillon og kokosmælk over og lad retten småkoge under låg i ca. 10 min. Rør jævnligt
- Tilsæt edamame bønner og lad simre ca. 5 min. Smag til med sukker, citron, salt og peber. Topping
- Rens og snit forårsløg fint. Hak mandler og rist dem på en tør pande. Skær æblerne i små tern. Bland ingredienserne og drys over den færdige ret. Kan serveres med kogte ris