Æggekage med bacon, løg og tomater (uden hvedemel)
Æggekage er en af de mest klassiske retter vi laver, det er supernemt og kræver blot lidt tålmodighed, så den får lov til at blive varmet godt igennem uden at brænde på.
Madpandekager
Fyld de bagte madpandekager med f.eks. revet ost, skinke, ananas og aioli
Røget laksetartar på ristet groft rugbrød
Lav din egen røgede laksetartar, med en hjemmerørt mayo og urter, og server på ristet rugbrød.
Pizzadej
Pizzadej er en hel fortælling for sig selv Start på fordejen ca. 24 timer inden du ønsker at bage dine færdige pizzaer Link til den bedste opskrift vi hidtil har prøvet lavet af Vito Lacopelli, https://www.youtube.com/watch?v=G-jPoROGHGE&t=277s
Overnight oats med kakao
En god start på dagen, får man med denne lækre grød der har en skøn smag af kakao. Skal det være ekstra lækkert, kan der røres en spsk espresso i og toppe den med most banan, lige inde servering
Protein chokolade muffin
Disse muffins indeholder ingen mel og det er ikke til at smage at der i stedet er sorte bønner i. De sorte bønner, giver mørke, lette og luftige muffins – der bliver til ca. 15 stk. og de er fryseegnede.
Karamelliserede løg
Disse karamelliserede løg er med til at gøre burgeren endnu mere smagsfuld og saftig.
Italiensk Tarallo
Italiensk Tarallo er en lille, ringformet snack fra det sydlige Italien, som er helt uimpdståelig. Den kan være fyldt med forskellige ingredienser såsom oliven, chili og fennikel, der giver en rig og varieret smag. Traditionelt set blev Tarallo brugt som en rejse-snack, men i dag er den en populær snack og en vigtig del af...