Jujeh Kebab (krydret kylling)

Jujeh-Kebab
Yields: 4 Servings Prep Time: 4 Hr

Jujeh kabab er en iransk ret, der består af grillede stykker kylling.

Det er en af de mest almindelige og populære retter i Iran og det er almindeligt at marinere bidderne i hakket løg, citronsaft og safran.

Serveres ofte på cheloris eller pakket ind i lavashbrød, som begge er basis i det iranske køkken.

Tilbehør er ofte tomater, peberfrugter (grillet eller rå), friske citroner eller andre grøntsager.

Ingredients

0/10 Ingredients

Instructions

0/3 Instructions
  • Hak hvidløg og løg, skær kyllinge filletterne ud i passende stykker
  • Bland kærnemælk, citron saft, olie, spidskommen, salt, peber, koriander, hakket løg og hvidløg i en skål, tilsæt kyllinge stykkerne. Lad det stå på køl i 4 timer
  • Grill kyllingestykkerne eller steg dem i olie på en pande

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *