Madpandekager

Yields: 8 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 45 Mins Cook Time: 20 Mins Total Time: 1 Hr 5 Mins

Fyld de bagte madpandekager med f.eks. revet ost, skinke, ananas og aioli

Ingredients

0/5 Ingredients

Instructions

0/2 Instructions
  • Pisk mel, æg, mælk og salt sammen til en jævn dej uden klumper - brug en elpisker eller stavblender. Lad dejen hvile på køl i 30 min
  • Smelt lidt af smørret på en pande. Tilsæt 1/2 til 1 dl dej og vip hurtigt med panden, så dejen fordeler sig jævnt. Vend pandekagen og drys med stimlet ost, så det smelter med i den sidste bagning, tilføj det ønskede fyld og server straks.

Tags

#æg  #Boghvede  #mælk  #pandekage  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *