Yields:
4 Servings
Difficulty: Easy
Prep Time: 30 Mins
Cook Time:
30 Mins
Total Time:
1 Hr
Smagen af disse “boller i karry” er helt fantastisk – ligesom min farmor lavede dem
Ingredients
-
Kødboller
- Karrysauce
Instructions
-
Forberedelse kødboller
-
Rør kød, æg, havregryn, løg (skal være revet) og krydderier sammen. Har du kun grov valsede havregryn, kan en hurtig tur i foodprocessoren klare det. Rør bouillonen ud i mælken, og rør mælken i farsen Lad farsen stå og trække et par timer, gerne til næste dag Form farsen til små kødboller med en våd spiseske Kog kødbollerne i letsaltet vand 3-5 min
Karrysauce
- Smelt smør ved middel varme i en gryde, når smørret er bruset af tilsættes karry og spidskommen, og mel drysses i og piskes sammen Når det hele er samlet, tilsæt da mælken lidt efter lidt under piskning. til der ikke længere er klumper i melet Kog saucen op og tilsæt grøntsagsbouillon, til saucen har den rette konsistens. Smag til med salt og peber Tilsæt bollerne i saucen og lad dem blive varme Server sammen med frisk kogte jasmin ris
