Boller i karry

Boller i karry
Yields: 4 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 30 Mins Cook Time: 30 Mins Total Time: 1 Hr

Smagen af disse “boller i karry” er helt fantastisk – ligesom min farmor lavede dem

Ingredients

0/14 Ingredients
    Kødboller
  • Karrysauce

Instructions

0/2 Instructions
    Forberedelse kødboller
  • Rør kød, æg, havregryn, løg (skal være revet) og krydderier sammen. Har du kun grov valsede havregryn, kan en hurtig tur i foodprocessoren klare det. Rør bouillonen ud i mælken, og rør mælken i farsen Lad farsen stå og trække et par timer, gerne til næste dag Form farsen til små kødboller med en våd spiseske Kog kødbollerne i letsaltet vand 3-5 min
  • Karrysauce
  • Smelt smør ved middel varme i en gryde, når smørret er bruset af tilsættes karry og spidskommen, og mel drysses i og piskes sammen Når det hele er samlet, tilsæt da mælken lidt efter lidt under piskning. til der ikke længere er klumper i melet Kog saucen op og tilsæt grøntsagsbouillon, til saucen har den rette konsistens. Smag til med salt og peber Tilsæt bollerne i saucen og lad dem blive varme Server sammen med frisk kogte jasmin ris

Tags

#karry  #svinekød  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *