Yields:
1 Serving
Prep Time: 1 Hr 30 Mins
Cook Time:
25 Mins
Total Time:
1 Hr 55 Mins
Disse muffins indeholder ingen mel og det er ikke til at smage at der i stedet er sorte bønner i.
De sorte bønner, giver mørke, lette og luftige muffins – der bliver til ca. 15 stk. og de er fryseegnede.
Ingredients
Instructions
- Kog de udblødte bønner i ca. 1 time, til de er helt møre, og lad dem køle af. Smelt chokoladen over vandbad. Blend de kogte bønner i en foodprocessor, kom smør, sukker og kornene fra vaniljestangen i, og blend til massen er glat og samlet. Bland kakao, bagepulver og natron sammen og tilsæt det. Blend æggene i et ad gangen. Vend til sidst kakaonibs og hakkede valnødder i Fyld kagemassen i muffinforme. Bag dem ved 185 grader i 20-25 min, eller til de er gennembagte. Serveres ved stuetemperatur.