Protein chokolade muffin

Yields: 1 Serving Prep Time: 1 Hr 30 Mins Cook Time: 25 Mins Total Time: 1 Hr 55 Mins

Disse muffins indeholder ingen mel og det er ikke til at smage at der i stedet er sorte bønner i.
De sorte bønner, giver mørke, lette og luftige muffins – der bliver til ca. 15 stk. og de er fryseegnede.

Ingredients

0/12 Ingredients

Instructions

0/1 Instructions
  • Kog de udblødte bønner i ca. 1 time, til de er helt møre, og lad dem køle af. Smelt chokoladen over vandbad. Blend de kogte bønner i en foodprocessor, kom smør, sukker og kornene fra vaniljestangen i, og blend til massen er glat og samlet. Bland kakao, bagepulver og natron sammen og tilsæt det. Blend æggene i et ad gangen. Vend til sidst kakaonibs og hakkede valnødder i Fyld kagemassen i muffinforme. Bag dem ved 185 grader i 20-25 min, eller til de er gennembagte. Serveres ved stuetemperatur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *