Bagt hvidkål med karry

Serveringer: 4 Portion Sværhedsgrad:Let Prep Time: 30 Mins Cook Time: 45 Mins Total Time: 1 Hr 15 Mins

Bagt hvidkål med bacon, porre og karry er en dejlig, hurtig og nem ret, der kan laves på ingen tid.

Denne ret er fyldt med smag og godhed, og er perfekt til en travl hverdag

Ingredienser

0/6 Ingredienser

Fremgangsmåde

0/4 Steps
  • Skær bacon i strimler eller tern vask og ens porre, skær dem i skiver og snit hvidkål fint
  • Svits bacon på en stor pande evt i en wok. Tilsæt karry og bouillon og svits det med bacon
  • Tilsæt porre og hvidkål Lad alle ingredienser svitse sammen lidt, vend flere gange undervejs til kålen falder sammen
  • Tilsæt kogende vand og lad det simre lidt Hæld blandingen i et ovnfast fad, sæt det i ovnen på 175° varmluft og steg i ca 45 min. Vend kålen flere gange undervejs. Retten er færdig når al væden er fordampet og kålen er lækkert stegt på toppen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *