Forårsruller med spidskål, oksekød og spirer

Sprøde forårsruller
Serveringer: 4 Portion Sværhedsgrad:Medium Prep Time: 30 Mins Cook Time: 30 Mins Total Time: 1 Hr

Forårsruller er en populær og velsmagende ret, der er perfekt til enhver lejlighed eller fest.

Det kræver dog noget tålmodighed, men resultatet er det hele værd.

Denne opskrift har en kombination af frisk og saftig spidskål, oksekød og sprøde spirer, der gør det til en god og endnu mere velsmagende forårsruller.

Følg trin for trininstruktionerne nedenfor, og du vil have en velsmagende forårsruller klar til at imponere dine gæster.

Ingredienser

0/15 Ingredienser
  Fyld til foråsrullerne
 • Dejen består af

Fremgangsmåde

0/5 Steps
  Gør alle grøntsagerne til fyldet klar
 • Varm olien op i en wok eller stegegryde, varm spidskålen op så den bliver blød, tilsæt løg og gulerødder. Når det har den rette konsistens tilsættes det hakkede kød og brunes. Derefter tilsættes bønnespirerne, de må ikke få for lang tid, så bliver de kedelige. Tilsæt nu krydderier og soya sauce. Hæld evt. væde fra, så fyldet ikke er for "vådt" når det skal rulles ind i dejen
 • Lav dejen og steg pandekagerne
 • Pisk mel, maizena, salg og æg sammen i en skål. Tilsæt vandet lidt efter lidt, til alle klumper er pisket ud af dejen. Opvarm en pande på svagt blus, den skal kun lige nøjagtig være varm nok til at dejen bliver fast ved stegning, men ikke så varm at den stivner med det samme. Pensl panden med lidt olie og hæld dej på panden. Mangler der lidt hist og pist, hælder du blot mere på og fordeler med pensel. Lad dejen bage, til den har sat sig og er blevet så gennembagt, at du forsigtigt kan løfte den i siderne med en paletkniv - skal kun bages på den ene side. Gem lidt af dejen, den skal bruges til at lukke forårsrullerne med.
 • Fyld og rul forårsrullerne
 • Tag en "pandekage" og læg på et skærebræt med den bagte side nedad. Skær den til så den får lige sider. Så er den nemmere at lukke og rulle.
 • Læg fyld i den ene ende, fold siderne ind og rul den sammen
 • Lige inden rullen lukkes, smører du med en finder dejblanding på, lukker og lægger den med samlingen nedad. Nu skal forårsrullerne blot frituresteges til de er gyldne og sprøde. Olien skal være ca. 175°

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *