Yields:
4 Servings
Difficulty: Medium
Prep Time: 30 Mins
Cook Time:
30 Mins
Total Time:
1 Hr
Forårsruller er en populær og velsmagende ret, der er perfekt til enhver lejlighed eller fest.
Det kræver dog noget tålmodighed, men resultatet er det hele værd.
Denne opskrift har en kombination af frisk og saftig spidskål, oksekød og sprøde spirer, der gør det til en god og endnu mere velsmagende forårsruller.
Følg trin for trin–instruktionerne nedenfor, og du vil have en velsmagende forårsruller klar til at imponere dine gæster.
Ingredients
-
Fyld til foråsrullerne
- Dejen består af
Instructions
-
Gør alle grøntsagerne til fyldet klar
- Varm olien op i en wok eller stegegryde, varm spidskålen op så den bliver blød, tilsæt løg og gulerødder. Når det har den rette konsistens tilsættes det hakkede kød og brunes. Derefter tilsættes bønnespirerne, de må ikke få for lang tid, så bliver de kedelige. Tilsæt nu krydderier og soya sauce. Hæld evt. væde fra, så fyldet ikke er for "vådt" når det skal rulles ind i dejen Lav dejen og steg pandekagerne
- Pisk mel, maizena, salg og æg sammen i en skål. Tilsæt vandet lidt efter lidt, til alle klumper er pisket ud af dejen. Opvarm en pande på svagt blus, den skal kun lige nøjagtig være varm nok til at dejen bliver fast ved stegning, men ikke så varm at den stivner med det samme. Pensl panden med lidt olie og hæld dej på panden. Mangler der lidt hist og pist, hælder du blot mere på og fordeler med pensel. Lad dejen bage, til den har sat sig og er blevet så gennembagt, at du forsigtigt kan løfte den i siderne med en paletkniv - skal kun bages på den ene side. Gem lidt af dejen, den skal bruges til at lukke forårsrullerne med. Fyld og rul forårsrullerne
-
-
-