Yields:
2 Servings
Difficulty: Easy
Prep Time: 10 Mins
Cook Time:
30 Mins
Total Time:
40 Mins
Disse karamelliserede løg er med til at gøre burgeren endnu mere smagsfuld og saftig.
Ingredients
Instructions
- Pil løgene og skær dem i halve på tværs af ringene. Snit løgene i tynde halvmåne-ringe. Kom fedtstoffet på en varm pande og drys friskkværnet peber på. Når fedtstoffet bruser, tilsætter du løgene. Svits løgene et par minutter under omrøring. Krydr med lidt salt og en smule røget paprika, du skal ikke engang bruge 1/4 tsk. og lidt almindeligt paprika - heller ikke for meget. Nu tænker du sikkert, at den røgede paprika kan være lige meget, men det kan det ikke. Det giver en lækker røget smag løgene. Tilsæt 6-8 tsk rørsukker og rør rundt. Skru ned til lidt under middel varme og lag løgene hygge sig på panden, i fred og ro. Lad løgene stege i ca. 10 min, indtil de har en lækker rødbrun farve, kun forstyrret et par gange af en palet der lige vender dem rundt. De svinder en del ind, men smagen bliver komprimeret i løgene.