Løgbrød

Yields: 1 Serving Difficulty: Easy Prep Time: 20 Mins Cook Time: 1 Hr 15 Mins Total Time: 1 Hr 35 Mins

Lækre luftige løgbrød, med en helt fantastisk karamelliseret smag hvor man let kan ane løgen.

Ingredients

0/10 Ingredients
  • Valgfrit

Instructions

0/4 Instructions
    Forberedelse
  • Bland alle de tørre ingredienser i en skål. - ikke skålen på din røremaskine. Hvis du putter de tørre ingredienser nederst i rører skålen, så risikere du at de ikke blandes ordentligt med under sammenrøringen.
  • Fremgangsmåde
  • Hæld vand og olie op i røremaskinens skål Tilsæt alle de tørre ingredienser på en gang Røres sammen på lav hastighed i ca. 15 min. Lad herefter hvile, tildækket i rører skålen Tag dejen op og stræk/fold den et par gange hvorefter du former en lang pølse af dejen. Del dejen i 16-20 stykker (8-10 hvis de skal blive meget store) Sæt på bageplade med bagepapir Tryk brødene let
  • Bagning
  • Lad brødene hæve i dampoven på hæveprogram (35-40 grader) i 40 minutter. Sku ovnen op på 200 grader, varmluft med damp og lad brødene bage i 35 min. Luk damen ud af ovnen ca. 10 min før brødene er færdige.
  • Bonusinfo
  • Hvis du placere brødene med skærsiden ned på bagepladen, så får du "burgerboller", der ikke er helt så luftige Hvis du placere dem som da du skar dem får du brødstykker der er meget luftige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *