Tiramisu

Vurdering:
Portion 8Portioner Sværhedsgrad:Middel Prep Time: 45 Mins Cook Time: 6 Hr Total Time: 6 Hr 45 Mins

Verdens bedste tiramisu (og det passer…)

Den er bedst når den har været på køl min. 6 – 8 timer inden servering, det fremhæver smagen.

Men lad den ikke stå meget længere for så kan den blive for blød i konsistensen.

Ingredients

0/8Ingredienser
Juster antal portioner

Fremgangsmåde

0/5Fremgangsmåde
  • Passer perfekt i en brødform Bland sukker og æggeblommer i skål over vandbad. Ved svag varme i 10 min, rør konstant. Tag det af og pisk til det er tykt og lemon farvet.
  • Tilsæt mascapone til de piskede æggeblommer, rør til massen er samlet I en anden skål piskes piskefløden til flødeskum Bland forsigtigt piskefløden med de piskede æggeblommer og mascaponen
  • Bland den kolde espresso med kaffelikøren og dyp ladyfingers heri, kun lige nok til at de bliver våde, de må ikke drukne og blive svampet
  • Arranger ladyfingers i bunden af formen Dæk Ladyfingers med halvdelen af mascaponecremen Læg det næste lag ladyfingers og dæk med resten af mascaponecremen
  • Stil på køl i min. 6 - 8 time Drys med kakao inden servering

Tags

#kakao  #mascapone  #tiramisu  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *