Spaghetti Carbonara

Vurdering:
Portion 1 Serving Sværhedsgrad:Middel
Den bedste spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara er uden sammenligning min yndlings spaghetti ret. Desværre blive jeg så ofte skuffet når jeg får den på restauranter, ofte er der alt for meget peber, eller også har den ikke sin cremede konsistens. I mange år lå der en lille italiensk pastaforretning i Frederiksgade i Århus, hvor vi altid hentede vores spaghetti retter, men efter han lukkede er det ikke lykkedes at finde nogen som tilnærmelsesvis laver lige så god pasta.

Efter at have afprøvet et utal af Spaghetti carbonara opskrifter fra nettet, hvoraf der ikke var nogen som var på niveau med vores pastamands, satte jeg mig for at eksperimentere mig frem indtil jeg fik den rigtige smag.

Nedenstående opskrift er mit bud på den perfekte Spaghetti carbonara. Den er super let at lave og tager ikke meget mere tid end det tager at koge pastaen.

Ingredients

0/9Ingredienser
Juster antal portioner
  • Til saucen

Fremgangsmåde

0/3Fremgangsmåde
    Forberedelse
  • Forberede alle ingredienserne Sæt pasta til at koge til det er al dente i en stor gryde. Inden du hælder vandet fra pastaen, skal du tage lidt vand fra som måske skal bruges til at fortynde saucen.
  • Ostersauce
  • I en skål blander du følgende ingredienser sammen til en sauce: æg, parmesan, fløde og peber
  • Tilberedning
  • På en stor pande - stor nok til alle ingredienserne og pasten - hvis du ikke har så stor en pande kan du blande det hele sammen i en stor skål til slut. Steg bacon i olie til den er næste sprød Tilsæt hvidløg og steg dem til de tager farve Tilsæt hvidvin, og lad det koge ind - efter et par min har ud en saltet vin sirup Tilsæt nu den kogte pasta (Uden vandet) til panden, og bland pastaen godt med pandens. Tag panden af varmen (VIGTIGT) - hvis panden bliver på varemen koagulerer æggene i saucen og du får scramble egg - ikke lækkert. Tilsæt nu saucen og bland det hele godt sammen. Evt. tilsæt lidt at kogevandet hvis du synes saucen er for tyk i retten. Kværn list frisk peber og riv muskatnød over retten inden serviering. Evt. pynt med ekstra friskrevet parmesan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *